Németországban lehet kapni azt a nagyon kemény lekvárt?
Figyelt kérdés
Sütéshez valót, ami nem folyik ki. Ha látott valaki, akkor melyik boltláncban, de még inkább milyen néven keressem?2016. jún. 8. 11:59
2/4 anonim válasza:
Marmelade, ritkábban konfitüre ( délen főleg). Nincs külön megnevezés a keményebb, zselésebb fajtákea, sajnos ki kell tapasztalni melyik olyan.
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm, ezt én is tudtam, de most képzeld el a kis német eladó arcát, ha "hitlerszalonnát" kérnék tőle... a mai túltolt polkorrekt világban tán' még rendőrt is hívnának rám, pedig én csak lekváros buktát szeretnék sütni 😃
Második, köszönöm a választ, akkor hát keresgélek tovább vaktában.
2016. jún. 8. 12:16
4/4 Noblesse Oblige válasza:
Lidlben magyarban is és németben is van ilyen műanyag dobozkás csomagolásban, az jó szokott lenni. (nevét nem tudom)
kép csak illusztráció! De ilyen dobozban keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!