Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem romlik meg a laktózm...

Miért nem romlik meg a laktózmentes tej?

Figyelt kérdés
Van hogy 1 hónappal a tej lejárta után sincs semmi baja, míg a rendes van hogy az előtt is lejár. Valaki esetleg tudja mitől van ez?

2016. máj. 3. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
12%
Mert nem tej, hanem tejporból készült itóka.
2016. máj. 3. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

És a tejpor miből Készül, kedves előző butuska?

Nincs az a tejipari feldolgozó cég, aki friss tejből tejport gyártana, ami a legköltségesebb eljárás, nem is beszélve arról, hogy igen drága porító gépek kellenének hozzá.

Csak az gyárt, akinek fix a megrendelése és a berendezése is meg van hozzá, speciális igényeket kielégítve. (bébitápszergyár, gyógyszeripar és talán még néhány fitnesz termékeket előállító cég, de ezek is szinte csak a fehérjét szeretnék porítva)

a kérdésre, a kettő között nincs összefüggés.Az UHT tej laktózzal vagy anélkül is hetekig jó még felbontva is.

A magas hőfokon elért csíramentesség a legfőbb "oka ".

2016. máj. 4. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!