Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért "romlik" már 2 nap...

Miért "romlik" már 2 nap múlva a túró?

Figyelt kérdés
Felbontom, eszek 1 nap, másnap vagy azután már ilyen savanykás és tipikus savanyú szaga van. Meg nem is tudom, ilyen bor szag vagy mihez hasonlítsam, mint a büdös piának. Nem eszem meg soha egyszerre, mindig 3 napnyi 3 részre osztom a 450g-mosat, de sosem bírja ki 3 napig, mindig büdös lesz. Mutter szerint semmi baja, de nem tudom már leküzdeni, mikor ilyen büdös.. Miért? Mit kezdjek vele?
2015. nov. 12. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Igaza van anyukádnak, tényleg semmi baja. A túró nagyon kényes termék, 1-2 nap alatt savanykás ízt vesz fel, és az illata is elég jellegzetes. Persze ettől még nem romlott.

Én azt szoktam mondani "öreg tehén " szaga van :))

Mondanám, hogy fagyaszd le és mindig vedd le pár órával előbb, de az meg az állagán változtat némileg. Azért egyszer kipróbálhatod, hátha bejön neked.

2015. nov. 13. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!