Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan kell diétázni? [Valaki...

Sushiharcos01 kérdése:

Hogyan kell diétázni? [Valaki irna nekem 1-et? ]

Figyelt kérdés
Segitsetek nyárig leszeretnék fogyni!!!

#Létsives!
2016. ápr. 11. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Diéta = étrend. Ha eszel, akkor diétázol.
2016. ápr. 11. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, ha szabályok szerint eszik, akkor diétázik. De nagyon, nagyon sok embernek a diéta kalóriadeficites étrend. Ezt már elviselem, én csak arra ugrok, ha valaki szénhidrátmentes diétáról írogat, ami, ugye, lehetetlen (nem tekintem étrendnek a vízivást tömény zsírevéssel, na az szénhidrátmentes)...

Sokféleképpen lehet fogyni, nem tudunk rólad semmit.

A legegyszerűbb, ha az életmódodat jobbá teszed, sok mozgás, rendesebb ételek, nem rágcsák meg cukros lötyik, de nem írok kisregényt.

De persze van, akinek a drasztikus váltás jó, pl. a szénhidrátbevitel tizedére csökkentése, ha nem is azonnal. De van, akinek ez pocsék megoldás lenne. Egyesek egyszerűen kevesebbet esznek és ez is beválik nekik hosszútávon. Mások millió trükkel sem fogynak le 5 év alatt sem.

2016. ápr. 11. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg fogyókúrás oldal van, ahol kedved szerint böngészhetsz.Fórumozóktól sok tapasztalatot is olvashatsz.

Persze, ne itt, hanem a Google-n keresgélj. Elég, ha beírod, hogy fogyókúra, tucatjával dobja fel az illetékes oldalakat.

2016. ápr. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!