Esti nasi. Valaki tud segiteni?
Sziasztok.
Este eleg sokszor nasizok sajnos,ami elegge meg is latszik. Tudtok olyan nasit ajanlani amit ehetek, finom is valamennyire es nem hizlal?:)
Én pár napja rákaptam a piskótára, mivel egyszerű, gyors, finom és legalábbis engem roppant jól laktat.
A kalóriatöbblet hizlal, én pedig piskótával mesés deficitet érek el, miközben remek marad a fehérjebevitelem és alacsony a szénhidrátbevitelem.
Klasszikus piskóta, 1 tojáshoz mindössze 1 deka lisztféle, semmi zsír, édesítőt vagy teszek bele, vagy nem, eleve sósan is lehet enni (bár olyat még nem csináltam, de fogok). Zsíros krém nekem nem sűrűn fér mellé, de nem baj, anélkül is jó, ha pl. mák van benne vagy gyümölccsel van kirakva.
De persze a te étrendedbe nem tudom, mennyire passzol.
Natúr joghurtba cukrozatlan kakaópor édesítőszerrel. (Én Süssinát teszek bele, a 3. adagnál már finomnak éreztem. :))
Ha szereted a túrót és meg tudsz alkudni: szinte ch mentes:
(Én imádom, férjem nem ájult el tőle, egyik lányomnak ízlik, másiknak nem, szóval vagy ízlik neked, vagy nem.)
Nem tudom megállni, de természetesen ez a piskótatekercs sem szénhidrátmentes, hisz kb. minden hozzávalója tartalmaz szénhidrátot... Sok oldal elköveti ezt a hibát s ez engem valamiért zavar. De szénhidrátszegény, az tény. Nekem nem jön be a kakaó mint lisztpótlék, de tudom, hogy van, akinek igen, úgyhogy ez se rossz ötlet (s amúgyis átalakítható a tészta, megtartva a krémet). Az én kis 2 tojásos piskótámban elfér az a 20 gramm liszt, de ha lenmagot használok helyette (ami ugye jóval szénhidrátszegényebb, mint a kakaópor, már a nem hasznosuló rostot nem számítva), akkor igazán szénhidrátszegény, bár tény, hogy nem ez a legfinomabb piskóta... Azért a sok tojás mellett elfér, van, amikor egy extrém alacsony szénhidrátkeret betartása fontosabb, mint az élvezetek legmagasabb foka s azért egy jó krém még sokat dobhat rajta.
Ma puritán leszek és sós piskótát fogok enni s még tápiókakeményítő sem lesz benne, mint a délelőtti körtésben. Csak olajos magvak és maglisztek. Ha már nincsen brokkoliporom vagy hasonlóm... Sok lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!