Esti diákigazolványhoz milyen kedvezmények járnak? Aki esti képzésre jár, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy utazási kedvezmény igen, azt megtaláltam a neten. Viszont arról semmit sem találok, hogy pl. múzeumoknál, moziba, strandra, szóval ilyen helyeken igénybe lehet-e venni.2013. okt. 11. 19:30
1/5 anonim válasza:
Az adott helytől függ, hogy adnak-e kedvezményt. Én például könyvtárba diákjegyel iratkozhatok. Nyáron volt olyan strand, ahol simán adtak diák jegyet, máshol csak a nappalisra adták volna. Egyesével kell utána nézned ezeknek.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Szóval nincs szabályozás. Valahol elfogadják, valahol pedig nem és ha a honlapon nincs fent, akkor zsákbamacska. Ez azért annyira nem hangzik jól. :( A mozival mi a helyzet? Ott próbáltál már jegyet venni?
2013. okt. 11. 19:46
3/5 anonim válasza:
A moziban leszahrják, sokszor az sem érdekli őket, érvényes-e. Én levelezőssel veszek mindig diákjegyet...
4/5 A kérdező kommentje:
Ezek melyik mozik? Csak azért kérdem, mert én Budapesten lakom, eddig nappalis diákom volt és mindig leellenőrizték az érvényességét.
2013. okt. 11. 22:22
5/5 anonim válasza:
A diákigazolvány az diákigazolvány!
Esti tagozaton tanulok én is, és eddig kb úgy használtam mintha mindenhez érvényes lenne..A nyíregyi moziba, a és az uszodában én ezzel a diákigazolvánnyal simán be tudtam menni.!
(nem tudom az mennyiben tett hozzá, hogy még alapból is csak 18 éves vagyok!)
Szerintem igénybe lehet venni!
(Elég büntetés nekünk, hogy nincs érvényes TB-kártyánk :S)
a diákigazolvány már csak 'diákigazolvány'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!