Sorszámot hol kell kérni a diákigazolványhoz?
A Kedves Első el van tájolódva, evvel az új rendszerrel biztos nincsen tisztában!:) Én ma voltam az Okmányba és ami ezen a papíron van sorszám,vagy akármilyen szám:) egyik sem felel meg a Neptunba.Még az se,amit konkrétan az Okmányos nő mondott,hogy az az.A rendszer szerint "nem megfelelő a formátum"...Úgyhogy épp most kezdtem el egy e-mailt az iskolához segítségért,csak gondoltam előbb benézek ide hátha találok választ.
Ha máshol találok,megírom,ha nem,akkor írok mit válaszoltak a suliból!:) Előre is köszi a felpontozást!:)
Na írtam a sulinak,hogy akkor most mi van mert nem erről volt szó,és visszaírtak egy számsort,hogy azt lefoglalták számomra és ez már megfelelő lesz.Úgy is volt.
Tehát nem elegendő az elektronikus beiratkozás a diákigényléshez a személyes kell,vagy egy ilyen infó a sulitól,mint amit Nekem is küldtek.:) WJLF! Te?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!