Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit csináljak a felesleges...

Mit csináljak a felesleges tésztával?

Figyelt kérdés
Vannak ugye azok a gyors levesek, amiből van kínai meg minden más. Forró vízbe kell tenni a kicsi tasak/tasakok tartalmát, majd van egy halom tészta (az a göndör haj szerű). Egy ilyen adag tésztának kb. az 1/3-át teszem a levesbe. A többit másra fel lehet használni? Mert csak gyűjtögetem, hogy majd csak jó lesz valamire, de ott tartok, hogy egy nagy nejlon zacsi már tele van ilyen maradék tésztákkal és csak gyűlnek.
2016. márc. 3. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

de ha más nem csinálsz belőle sajtos tésztát vagy levesbetétként elhasználod...vagy leforrázod sós, fűszeres vízzel, ahogy amúgy is eszed...

2016. márc. 3. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mákos, diós, grízes vagy lekváros tésztát is csinálhatsz belőle. Vagy belerakod paradicsom vagy egyéb levesekbe levesbetétnek.
2016. márc. 3. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Édes-savanyú öntet, vagy valamilyen spagetti alap. Bele olyan hús amit szeretsz, plusz a főtt tészta és kész a vacsora.
2016. márc. 3. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hittem, hogy ez valami "más" tészta, így nem mertem kísérletezni.
2016. márc. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!