Ti fel szoktátok itatni egy szalvétával a pizzáról a felesleges zsírt?
Figyelt kérdés
Mert én mindig.2015. szept. 26. 13:50
3/11 anonim válasza:
Próbálok itthon sütni pizzát (is) és lehetőleg úgy, hogy ne legyen zsíros. Amúgy igen, ha látom rajta megnyomkodom papírtörlővel, szalvétával. A rántott akármiket is előbb lecsepegtetem (pl. tésztaszűrőben) majd megy a papírtörlőre...
5/11 anonim válasza:
Ahonnan mi rendelünk, még soha nem volt rajta felitatni való zsír. Bár lehet, hogy csak azért, mert amit én rendelek, azon zöldségfélék vannak, plusz egy kis sonka, semmi kolbász, szalonna, szalámi. Úgyhogy nem szoktam.
6/11 anonim válasza:
Nálunk nincs is mit felitatni o.O
7/11 anonim válasza:
Hát, a szalámis pizzán pont az nekem a lényeg
8/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy felesleges zsír!
Ki van fizetve, megzabálod!
10/11 anonim válasza:
Dehogy. Ha sütök valamit zsírban, akkor is megeszem az összes zsírt. Legjobb energia számomra, nem hat az inzulinszintemre, úgyhogy nem leszek tőle éhes... A zsír a barátom :) (A pizza nem, szénhidrátbomba, brrr.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!