A Landliebe megéri az árát?
Figyelt kérdés
Mostantól az Aldi állandó kínálatában szerepel, de 150 ml 299 Ft, a nagyobb üveg 599 Ft. A kinek mi mennyit ér, szubjektív, így a kérdésre felelni sem lehetne. De engem az érdekelne igazán, hogy minőségi alapanyagokból készül-e, valódi, s aránylag sok gyümölccsel?
Az összetevők felsorolása a csomagoláson nem lényegtelen, de sok cég trükközik vele.
2016. febr. 26. 10:09
1/7 anonim válasza:
Emlékeim szerint kb olyan mint a Zott. De legjobb ha összekeversz egy pohár joghurtot egy pohár lekvárral, az eredmény ugyanaz és arról tutira tudod hogy mi :).
2/7 anonim válasza:
?? Ez tök olcsó, ezzel mi a baj? Amúgy persze, finom, de nem életem legjobb terméke.
3/7 A kérdező kommentje:
Mihez képest olcsó? A Szívecske 150 ml-es mennyisége kb. 100 Ft.
2016. febr. 27. 10:14
4/7 anonim válasza:
Én a sztracsatellásat ettem egy százassal olcsóbban lehetett kapni, tehát kb 500 ft volt. Finom volt, de nem kiemelkedően. Nem veszem újra. Elkészítem inkább otthon.
5/7 anonim válasza:
Ez is agyon van cukrozva, de az ehetőbbek közé tartozik. Szvsz nem annyira jó, mint amennyibe kerül. Én most a danone zabkására szoktam rá.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem az a fura, hogy nem kell hűteni. Egy papírállványban tartja a bolt.
2016. márc. 2. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!