Flódnit sütni nagyon nehéz? Megéri egyáltalán, finom?
Macerás, bonyolult (4 féle töltelék, amiből három főzőcskét igényel), 24 órás pihentetés a hűtőben, 3 óra sütés), jó és részletes receptet lásd itt:
De az egyik legjobb süti (talán a kedvencem, bár a zserbó is erős versenyző a mezőnyben). :)
Köszi!
Olyan jól néz ki, de eddig nem mertem nekikezdeni.
Leginkább a tésztájának elkészítésétől parázok!A tésztáját nem lehet esetleg helyettesíteni valamivel?Pl bolti rétestésztával, vagy leveles tésztával?Úgy nem lenne gond, a töltelék nem fog ki rajtam.
Kérdező: itt kettes, ha esetleg rászántál volna annyi időt a válaszom elolvasására, amennyit én a megírására, akkor elolvastad volna a linkelt recept elején:
"Stahl Judit írja a legújabb szakácskönyvében, hogy egyszer volt hajlandó ezt megtenni, majd úgy tette az asztalra a süteményt, hogy közölte, úgy egyék, ez az utolsó flódnija! Ki is találta a flódni rétest, amiben a töltelék megvan, de egy nagyon gyors változata az eredetinek."
Nekem szemely szerint nagyon tomeny, javaslom,hogy mielott nekiallnal kostold meg egy jo cukraszdaban.
Ha izlik,batran keszitsd el turelemmel, figyelemmel, ne sporolj se hozzavalon,se idon,se munkafolyamaton,akkor sikerulni fog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!