Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Flódnit sütni nagyon nehéz?...

Flódnit sütni nagyon nehéz? Megéri egyáltalán, finom?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Finom : sütni sem nehéz . egyszer csináltam finom volt .

ez a recept alapján.

[link]

2013. dec. 27. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Macerás, bonyolult (4 féle töltelék, amiből három főzőcskét igényel), 24 órás pihentetés a hűtőben, 3 óra sütés), jó és részletes receptet lásd itt:

[link]

De az egyik legjobb süti (talán a kedvencem, bár a zserbó is erős versenyző a mezőnyben). :)

2013. dec. 27. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
egy kicsit macerás,de nagyon finom
2013. dec. 27. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Olyan jól néz ki, de eddig nem mertem nekikezdeni.

Leginkább a tésztájának elkészítésétől parázok!A tésztáját nem lehet esetleg helyettesíteni valamivel?Pl bolti rétestésztával, vagy leveles tésztával?Úgy nem lenne gond, a töltelék nem fog ki rajtam.

2013. dec. 27. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: itt kettes, ha esetleg rászántál volna annyi időt a válaszom elolvasására, amennyit én a megírására, akkor elolvastad volna a linkelt recept elején:

"Stahl Judit írja a legújabb szakácskönyvében, hogy egyszer volt hajlandó ezt megtenni, majd úgy tette az asztalra a süteményt, hogy közölte, úgy egyék, ez az utolsó flódnija! Ki is találta a flódni rétest, amiben a töltelék megvan, de egy nagyon gyors változata az eredetinek."

2013. dec. 27. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Stahl Juci tudja a tutit !!! A jó süteményt elrontani lebutitani . na ehez ért még . Aki nem akar vagy nem tud rá időt száni az ne álljon neki annak ami jó : A flodni igen idő igényes ,de megéri rendesen megcsinálni ..
2013. dec. 27. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem szemely szerint nagyon tomeny, javaslom,hogy mielott nekiallnal kostold meg egy jo cukraszdaban.

Ha izlik,batran keszitsd el turelemmel, figyelemmel, ne sporolj se hozzavalon,se idon,se munkafolyamaton,akkor sikerulni fog!:)

2013. dec. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!