Miért van az, hogy nem szeretek ételeket?
Figyelt kérdés
Pl. úgy ennék marhapörköltet is, vagy rákot is, de nem szeretem, Egyszerűen már az illatán érzem, hogy nem jó és utána, ahogy megkóstolom vagy nem veszi be a gyomrom vagy soha többet érzés..2016. febr. 11. 17:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezek foleg agyi alapon dolnek el, te eldontotted valamiert hogy nem szereted oket, es a tested ennek megfeleloen reagal amikor eszel. Majd kinovod.
Na meg ugye mondjuk "egy lakatlan szigeten" valoszinuleg ugy megzabalnad meg a felig nyers marhaporkoltet is hogy te magad se hinned el.
2/4 anonim válasza:
Nem szerethet az ember mindent, ha a szaga nem tetszik még szép hogy nem szívesen eszed, vagy akkor sem ha ránézésre gusztustalan már.
3/4 anonim válasza:
Ennék, de nem szeretem... ez abszolút ellentmondásos.
ha ennél, akkor az azt jelenti, hogy megkívánod. ha az ember kíván valamit és hozzá is jut, tuti nem undorodik tőle.Egyszerű, ha nem veszi be a gyomrod, ne erőltesd.
Lenin elvtárs is megmondta, ami nem megy, ne erőltessük ! :D
4/4 anonim válasza:
Na végre még egy ember! Én sem tudom megenni aminek az illata nem jó, nem is erőltetem! Pl főzelékeket egyáltalán nem eszek-e miatt, egyiknek sem jön be az illata. Mondjuk néha belekóstolok ebbe abba(tegnap ettem először gulyást 36 évesen, de csak azért mert extra jól csinálták meg), de pl a zöldborsófőzeléket nem tudnám leerőltetni a világ összes pénzéért sem. Sok múlik azon ki-hogy csinálja...sztem ne erőltesd, de ha valami mégis tetszik nyammantsd bele hátha..azt max kiköpöd én is ezt szoktam...paraszt szokás de leszarom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!