Igaz e hogy a kisbabám is szivesebben megeszi majd azokat az ételeket, amiket én is nagyon szeretek és többször ettem terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 19:37
1/6 anonim válasza:
Én terhesen rengeteg spenótot ettem, de a fiam nem nagyon szereti. Mondjuk baba korában ette, de azóta nem szereti. Viszont amit állandóan ettem még, az a Tesco-ban kapható Vici rákrúd (vagyis rák ízű halrúd), elég gagyi kaja, de én szabályosan függök tőle :) Persze baba korban nem adtam, de már két éves a fiam, és ha meglátja, hogy ilyet eszem, akkor kinézi a számból szinte, ő is nagyon szereti. Rajtunk kívül nem ismerek olyan embert, aki ezt képes lenne magában enni, mi imádjuk :)
2/6 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a karakteres ízek átmennek a magzatvízbe is, és így a baba megszokhatja őket.
erre jó példa az is, hogy én imádom a hagymákat, főleg a fokhagymát, és rengeteget ettem pocakosan is. A lányom még csak anyatejes volt, de már attól beindult a cuppogás meg nyáladzás, ha csak megérezte az illatát - ha meg picit megnyalattam vele, akkor szabályosan rácuppant és ereszteni sem akarta volna...
most 15 hós és mindenféle főzeléket vagy egyéb ételt meg tudok etetni vele, ha picit megfokhagymázom :)
abszolute favorit nála is.
3/6 anonim válasza:
Én a terhességem vége felé megettem 1 kiló almát minden nap. Nem tudom miért mert egyébként egyáltalán nem eszem gyümölcsöt sajnos. A kislányom utálja az almát. :/
10 hós
4/6 anonim válasza:
én a terhességem idején nagyon kívántam a paradicsomos ételeket és a sört. A lassan 17 hónapos fiam nagyon szereti a paradicsomos ételeket, pl. paradicsomleves, spagetti. A sört egy ideig nem kívánjuk bevezetni:)
5/6 anonim válasza:
Én terhesen mindent ettem, ami jött, nagyon jó étvágyam volt. Viszont a paradicsom, az volt a nyerő. A kislányom kétpofára eszi a paradicsomot, imádja. Meg minden más ételt. Jó étvágyú, mint az anyukája :)
6/6 anonim válasza:
Terhességem alatt rengeteg gyümölcsöt ettem, szerencsém volt igaz, mert nyári terhes voltam. A 15 hós kisfiam imád minden gyümölcsöt, ahogy én is. A paradicsomos dolgokat és a halat is szeretem, és Ő is. Gyakorlatilag mindent ettem és Ő is mindent megeszik, még a spenótot is:) Nálunk sose volt kajakifújás, vagy ilyesmi. Szerintem ez attól függ, hogy mikor kezdik a hozzátáplálást és hogy mit adnak neki. Én szerintem az anyatejes babák, akik sokáig szopnak nehezebben állnak rá a kajákra. Fő a fokozatosság. Én 4 hós korától adtam szépen mindent (gyümi, főzi, husik és így tovább.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!