Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Puha (dér megcsípte! ) csipkeb...

Puha (dér megcsípte! ) csipkebogyó teába nem jó már?

Figyelt kérdés
Sokhelyen írják, h ősszel kell a csipkebogyót szedni, még keményen a téli fagyok előtt,mert ekkor a legmagasabb a vitaminfoka. Én most szedtem, puha már, és finom is. De állítólag teát csinálni nem jó, és ilyenkor kicsi a vitamintartalma is.
2016. jan. 31. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha önmagában a szemek egészségesek, nem rohad, stb. stb. attól még megpróbálhatod, milyen tea lesz belőle! Hiszen a különböző gyári készítésű gyümölcs-teák, stb. stb. azoknak sincs semmi vitamin-tartalma.

Ennél legalább az esélyed megvan arra, hogy valamennyi C-vitamin tartalma még esetleg van.

2016. jan. 31. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
már kipróbáltam(leforrázva),és egész jó. most megszárítottam(aszaltam) a szemeket, és kipróbálom az áztatásos módszerrel h milyen lesz.
2016. jan. 31. 18:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!