Hogyan milyen eljárással sózzák a bolti szotyit, hogyan tudnám én is ugyan úgy besózni?
Figyelt kérdés
Amit én sózok be annak csak a külseje lesz sós, ha meg sós vízbe áztatom akkor nemhogy csak nem lesz sós a közepe mint a boltinak hanem rettentő rossz íze is lesz... Ha meg csak a külsejét permetezem be sós vízzel akkor meg vagy túl sós lesz vagy egyáltalán nem érezni rajta a sót illetve így sem érezni a közepén hogy sós.2016. jan. 19. 18:52
1/3 anonim válasza:
Már megírtuk néhány napja többen is.Hogy mennyire sózod a vízzel permetezett szotyit, az rajtad múlik. majdcsak kitapasztalod végre.
A boltit nem lehet pontra leutánozni, mert nagyüzemi eljárással készül, nem otthon a sütőben...
2/3 A kérdező kommentje:
Néhány napja? :O Nekem ez az első kérdésem erről...
2016. jan. 20. 17:25
3/3 anonim válasza:
Otthon nem tudod úgy elkészíteni, mint a gyárban, mert ott hatalmas pirítóban pirítják a napraforgót, és még forrón, ahogy kiöntik a hatalmas tartályból, nagyon aprószemű sóval sózzák, ami mire kihűl, átjárja a só teljesen, így lesz olyan, amit nem lehet otthon utánozni. 4 évig dolgoztam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!