Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A füstölt szalonna meddig áll...

A füstölt szalonna meddig áll el? Ha megromlik, lehet a szagáról érezni? Pl. Ha zsíros akkor az avasságot, vagy hasonlót?

Figyelt kérdés

#lejárati idő #szalanna
2016. jan. 9. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Kedve 77%-os!

El is olvastad azt, amit linkeltél?

2016. jan. 10. 12:20
 12/13 A kérdező kommentje:

10#: A lepontozást nem mint tényt tartom pofátlanságnak, hanem ahogy sok ember használja. (bár egy kommentben említettem de nem rád értettem, hanem reagáltam az előző hozzászólónak)

Én is kaptam már pirosat olyan kérdésre, hogy "mit esztek karácsonykor, mert hal nem lehet nálunk, kellenének ötletek."

A válaszom az volt hogy "bár nálunk pont az lesz, de máskor csináltunk már kacsát, pulykát, vadat ezt azt".

Erre valaki jól lepirosozta. Szóval erre a kérdésre nem is lehet igazán rossszul válaszolni, de volt aki ott sem tudta megállni a piros nyomkodását.

Én személy szerint csak az olyanokat szoktam, aki nem a témában ír, kötekedni akar, tulajdoképpen amit már jelenteni lehetne. Azt tartom hogy ha többen összerakják amit tudnak abból rossz nem sül ki, és ezt lehet lepontozás nélkül is megvitatni.

2016. jan. 10. 13:09
 13/13 A kérdező kommentje:

1 hete fogyasztottam el a belőle készült tokányt. Avas sem volt, és még itt vagyok.:)

Köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!