1/3 A kérdező kommentje:
Az*
2015. dec. 24. 18:16
3/3 anonim válasza:
Attól függ mi, ha hús , akkor igen, ha tészta pl akkor az kemény,száraz, fojtós.
Egyébként pontosan nem lehet így szembeállítani, mert sokféle változat, árnylat van. A hús is lehet száraz, nyögvenyelős, de azért nem rágós, csak egyszerűen túlságosan sovány, és még ki is szárították sütés közben.
Ha pl egy marhalábszár pörköltet nem főztek jó sokáig omlós vajpuhára, akkor bizony lehet rágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!