Szerintetek hogy nincs semmi baja nagynénémnek és a fiának a lejárt szavatóságú élelmiszerektől?
Figyelt kérdés
Nagynéném nagyon sporolos tipus ,jó nyugdijat kap fia is jó fizut kap mégis állandó helyei van ,esténként vagy éjszaka jár különböző boltok elé ahol kirakják a lejárt szavis kajákat ,az élés kamrája tele van ,lekvár leves porok tészták végülis amit eltudtok képzeli ,ő dicsekedve mondja hogy ez is ingyen volt az is ingyen ,és hogy ő milyen rafkós tudja már a nagyvárosba a boltok mikor rakják ki a lejárt cucost ,szokott kinálni de még a kávét sem fogadom el tőle mert az is onnan van ...
azon csodákszom semmi bajuk szerintem ez ételmérgezés...vagy nem tudom lehet e bajuk belöle kb 3 éve eszik a hulladékot,semmi bajuk nincs tőle
2015. dec. 11. 11:36
11/11 anonim válasza:
Én 5éve lejárt pudingport használtam fel semmi bajunk nem lett az ilyen dolgok nem romlanak meg olyan könyen nálunk van szilvalkvár amit még a nagyim főzőtt pedig már akor sem foglakozott befőzésel mikor még csattogos pilangoval játszottam vanak vagy 25-30 évesek azon kivűl hogy le kell robbantani rola az üveget semmi bajuk viszont én nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!