Nagynénémnek 60. születésnapjára állítok össze képekből vetítést, és kellene alá, mellé zene illetve idézetek, mit ajánlanátok?
Amikor ő fiatal volt, a következő énekesek voltak a menők:
Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Zalatnay, Harangozó Teri, Mary Zsuzsi, Mátrai Zsuzsa
Koós János, Korda György, Zorán, Illésék, Zárai-Vámosi kettős, Szécsi Pál, Aradszky,
Elvileg még szóba jöhet, mint kedvenc, az egy korosztállyal előbbiek közül a nagyok:
Karádi Katalin, Hollós Ilona, Kovács Erzsi, Sárdi János,
Én is ebbe a korosztályba tartozom (nekem még van egy éven a 60-ig). A felsorolt elöadók tényleg akkor voltak felkapottak, de igencsak egyéntöl függö, hoyg ezek közül ki tetszik neki és kitöl megy a falra. (Nekem pl a Vámosi-Zárai, Szécsi, Aradszky, Koós olyan, hogy ha meghallom/meghallottam öket, akkor a lehetö legggyorsabban megpróbáltam elmenekülni, viszont soakaknak ez volt a kedven irányzata.
A lényeg, hogy egyrészt a nagynénéd milket szeret, másrészt meg mi illik a képek hanguulatához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!