A turot fagyasztas utan meg lehet hasznalni?
Fagyasztás után nem valami élvezetes nyersen, de töltelékként jól funkcionál.
A házi túró jobban bírja a fagyasztást, mint a "bolti".
Na akkor meg egy kerdes:D Hogyan es mivel kavarjam ki, hogyha tortaba szeretnem tenni? Eletemben nem csinaltam meg, attol felek, hogy elaztatja majd a turo a tesztat, mert pentek este szeretnem megcsinalni szombat delben pedig atadni. Hogyan csinaljam?
Nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat is!
Lehet kapni ún. házi krémesport, azt hideg tejjel keverd össze, egy pudingszerű anyag lesz.
(Nem kell az egész zacskót felhasználni).
Ehhez keverd a túrót, majd egy kis kefírt, hogy ne legyen túl tömör.
Végül porcukrot adj hozzá.
Az arányokat nem tudom megmondani, folyamatosan nézni kell, hogyan alakul az állaga.
Kb. kocsonyaszerű köztes állag az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!