Lefagyaszthatom a parmai sonkat?
át, de felesleges
amúgy meg edd meg!
Ez egy szárítással tartósított hús, nem romlik meg.
Tedd szalvétába, utána pedig zárható dobozba.
Ez azért kell, hogy ne is penészedjen, meg ne is száradjon ki túlzottan.
De ha belefér némi kompromisszum a minőségbe, akkor simán le is fagyaszthatod.
Nem lesz olyan rettentően rossz.
A fagyasztás pont azért árt, mert a kötött víz fagyásakor sérül a sejtszerkezet.
Egy szárított húsnál pont a víz az, ami hiányzik így pont abból van kevés, ami roncsol.
...Ja, hogy pár nap? :)
Hát azért 100%, hogy fölösleges fagyasztani.
Papírtörlőbe vagy szalvétába hajtogasd, utána nejlon zacskó, folpack, vagy kis műanyag doboz.
Par napig siman elvan magaban is, hutes nelkul. Nem tul meleg, szaraz helyen erdemes tarolni.
(A nem tul meleg lenyeges.)
Ez a fajta sonka elvan a kamraban is.
Pár napig papírban a spájzban is eláll minden gond nélkül.
keress a neten valami jó kis receptet, amihez magadnak is felhasználhatod. (olasz receptek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!