Tortához készült krémet lefagyaszthatom? Túl sok lett
Figyelt kérdés
csoki,habtejszín+zselatinlap is van benne
olyan sok lett,hogy akár mégegy tortára is elég lenne(de most biztos nem állok neki mégegynek)
2015. jan. 31. 20:44
2/4 anonim válasza:
Én inkább hűtőbe tenném, és holnap felhasználnám... Nem vagyok meggyőződve róla, hogy az állaga megfelelő lenne a kiolvasztás után, ráadásul utána azt már nem hőkezelnéd, csak kiolvasztanád.
3/4 anonim válasza:
Ha nem pudingos, akkor kiolvasztás után semmi baja nem lesz. Volt már, hogy csak egy hónap után használtam fel a krémet, és nem volt semmi baja.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
lefagyasztottam,aztán majd meglátjuk,milyen lesz kiolvaztva:D
2015. jan. 31. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!