Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortához készült krémet...

Tortához készült krémet lefagyaszthatom? Túl sok lett

Figyelt kérdés

csoki,habtejszín+zselatinlap is van benne


olyan sok lett,hogy akár mégegy tortára is elég lenne(de most biztos nem állok neki mégegynek)



2015. jan. 31. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lefagyaszthatod nyugodtan.
2015. jan. 31. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább hűtőbe tenném, és holnap felhasználnám... Nem vagyok meggyőződve róla, hogy az állaga megfelelő lenne a kiolvasztás után, ráadásul utána azt már nem hőkezelnéd, csak kiolvasztanád.
2015. jan. 31. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem pudingos, akkor kiolvasztás után semmi baja nem lesz. Volt már, hogy csak egy hónap után használtam fel a krémet, és nem volt semmi baja.
2015. jan. 31. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

lefagyasztottam,aztán majd meglátjuk,milyen lesz kiolvaztva:D

2015. jan. 31. 22:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!