Ha csinálok házi gombócót -többet-akkor azt lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
megfőzve vagy csak a tésztásan? panirban vagy nélküle?2014. aug. 11. 06:46
1/5 anonim válasza:
Kifőzve, de nem nagyon puhára, lefagyaszthatod. Panírozni nem szoktam, de a zsemlemorzsát felhasználáskor csinálom hozzá.
2/5 anonim válasza:
Én nyersen szoktam egy tálcán lefagyasztani, és , amikor kőkemények, akkor bezacskózni.
Úgy főzöm, ki mint a frisset, utána forgatom pirított porzsába.
3/5 anonim válasza:
A gombócot nem szokás panírozni, legfeljebb morzsába forgatni - a két dolog nem ugyanaz.
A gombócokat fagyaszthatod nyersen, vagy föve is, de mindenképpen úgy, hogy ne tapadjanak egymáshoz.
A nyersen fagyasztottat sok, nagyon forró vizbe kell tenni fagyottan, és úgyanúgy fözni, mint a frisset. A fötten fagyaszottat nem kell fözni, csak gözben felmelegíteni. A pirított morzsát frissen készítsd hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
zsemlemorzsára gondoltam :P bocsi és köszönöm
2014. aug. 11. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!