Havas szilva vagy fahéjas alma jobb a NESTEA-ból?
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 15:34
1/11 markecmester11 válasza:
Szerintem a havas szilva , mert az melegen is fogyasztható . :)
2/11 anonim válasza:
1. mind2 fogyasztható melegen :)
3/11 anonim válasza:
Havas szilva, ha almás fahéjasat akarsz, akkor Milford - Winter delight (az sokkal jobb a Pickwicknél és a Teekannenél), sztem a Nesteásnak hányinger íze van :D
5/11 anonim válasza:
Mind a kettőt nagyon szeretem ezért is van mindig a hűtőmbe mind a kettő, de a fahéjas gyorsabban elfogy.
6/11 Moon_Walker válasza:
Egyik sem!
Felejtsd el ezeket a cukros löttyöket.
Érdemes a címkéket elolvasni, ahol az összetevők
CSÖKKENŐ mennyiségben szerepelnek(az összes élelmiszeren).
Ami úgy kezdődik, hogy víz, cukor, citromsav, azért nem szabad pénzt adni!!!
7/11 anonim válasza:
Valaki megmondaná, hol lehet kapni fahéjas almás Nesteat? Debrecenben lakom, de se a Sparba, se a Tescoba, se az Auchanba, de még a Coopba sem érkezett eddig...viszont a tv-be már egy ideje reklámozzák :/
9/11 anonim válasza:
Aromával tele rakott RENGETEG cukorral édesített víz. Minek innád?
Vegyél fahéjas szílvas stb ízű teát. Igazi teát és főzzél teát fillérekért és nem cukros üdítőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!