Szaniszlo Ferenc kérdése:
A burgonyacsipszeknél hogyan oldják meg, hogy még 1 hét után sem válik ropogótlanná az állománya?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 15:53
1/5 A kérdező kommentje:
Mármint felbontás után 1 héttel.
2015. nov. 8. 15:54
2/5 anonim válasza:
Attól is függ, hol tárolod. Mi egyszer egy tengerparti nyaraláson este hagytunk egy fél zacskó chipset (ráadásul nyitva felejtettük :D ) - nem mondom meg, milyen lett másnapra a sós, párás levegőtől... :-)
4/5 anonim válasza:
Nehezen, mert felveszi a levegőből a vizet és megpuhul. De minél rövidebb ideig van nyitva a zacskó, annál kevesebb ideje van a levegő nedvességtartalmának bejutni. És minél kevesebb az utánpótlás, annál kevesebbet tud felvenni.
Szóval jó alaposan zárni kell a zacskót.
5/5 anonim válasza:
A chips zacskója nitrogénnel van megtöltve, attól marad ropogós. Ha kinyitod a zacskót akkor rövid idő alatt nyúlós lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!