Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A burgonyacsipszeknél hogyan...

Szaniszlo Ferenc kérdése:

A burgonyacsipszeknél hogyan oldják meg, hogy még 1 hét után sem válik ropogótlanná az állománya?

Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 15:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint felbontás után 1 héttel.
2015. nov. 8. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Attól is függ, hol tárolod. Mi egyszer egy tengerparti nyaraláson este hagytunk egy fél zacskó chipset (ráadásul nyitva felejtettük :D ) - nem mondom meg, milyen lett másnapra a sós, párás levegőtől... :-)
2015. nov. 8. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
"ropogótlanná" Atyaég!!!!!!!
2015. nov. 8. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Nehezen, mert felveszi a levegőből a vizet és megpuhul. De minél rövidebb ideig van nyitva a zacskó, annál kevesebb ideje van a levegő nedvességtartalmának bejutni. És minél kevesebb az utánpótlás, annál kevesebbet tud felvenni.

Szóval jó alaposan zárni kell a zacskót.

2015. nov. 8. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A chips zacskója nitrogénnel van megtöltve, attól marad ropogós. Ha kinyitod a zacskót akkor rövid idő alatt nyúlós lesz.
2015. nov. 8. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!