Rizs vagy krumpli?
Figyelt kérdés
A barátommal fogadtunk, hogy melyiket eszitek szívesebben a rizst vagy a krumplit.2015. okt. 25. 23:21
11/17 anonim válasza:
Ez a kérdés nem hozta meg a várt eredményt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__7..
12/17 anonim válasza:
Krumpli.
Bár a rizst is jól tudom csinálni, de a krumpli sokkal változatosabban elkészíthető.
13/17 anonim válasza:
Tényleg vicces, hogy egy hónapja ugyanezt megkérdezik, szó szerint... Akkor is megírtam, hogy a krumplit, mert változatosabb a felhasználási lehetősége, de a rizst is szívesen fogyasztjuk.
Mi a fogadás tétje... XD lehet, hogy a múltkorit megittátok, így a lényeg kiszállt a fejetekből ?? :))
14/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez! Ugyanis van, amihez krumpli illik és van , amihez rizs
15/17 anonim válasza:
Krumpli :)
De nagyon szívesen eszem a rizst is ha borsóval vagy kukoricával van
17/17 anonim válasza:
Rizs! Van belőle Basmati, ami nem hízlal.. :) Nagyon szeretem! És nálunk az egész család azt eszik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!