1/7 anonim válasza:
Egyszer anyám csinált belőle abált szalonnát (azt hiszem, így hívják), az egész OK volt... Pedig sosem szerettem különösebben az ilyen szalonnát, inkább a húsosat, a zsírszalonnát anyám s nagyanyám szerette, s gondolom, az ő ősei is...
2/7 anonim válasza:
A zsírszalonna az a nyers (nem füstölt, nem pácolt, nem sózott) szirszövet, amiböl a zsírt kisütik, a "maradék", azaz a visszamaradt kötöszövet a töpörtyü.
Nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki is így megenné.
3/7 anonim válasza:
"A zsírszalonna az a nyers (nem füstölt, nem pácolt, nem sózott) szirszövet, amiböl a zsírt kisütik, a "maradék", azaz a visszamaradt kötöszövet a töpörtyü.
Nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki is így megenné."
El sem hinnéd menyien.
4/7 anonim válasza:
A frissen megölt disznó egy darabját úgy, ahogy van?!?!?!?
6/7 anonim válasza:
Az eszkimók a fóka szalonnáját nyersen is simán burkolják, a tatár pásztorok meg a szarvasfaggyút.
Azt nem mondom hogy szeretem, de már ettem nyers szalonnát, és bőrt. A bőr sóval kimondottan finom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!