1/9 anonim válasza:
Forrásban lévő vízbe kell tenni 2-3 percre.
2/9 anonim válasza:
Csak melegíteni kell, mert gyártás során hőkezelik.
3/9 anonim válasza:
#1-hez csatlakozom. Azért is kell, mert a belekevert nátriumnitrit tartósítószer zöme akkor legalább kioldódik és nem eszitek meg, gyerekre nézve kifejezetten káros.
4/9 anonim válasza:
Vizet forralok, és ráöntöm a virslire. 2-3 perc múlva ehető.
6/9 anonim válasza:
Nem kell.
Aki szerint meg a tartósítószer kioldódik egy kis melegvíztől az ritka nagy idióta.
7/9 anonim válasza:
Nem hát. A tartósítószerek fűszerek közé vannak bekeverve , ez a massza egészében benne van. A mű vagy valódi belet pedig nem szedik le általában főzés előtt.
8/9 anonim válasza:
Nem kell. A virsli konyhakésznek tekinthető, ha nincs más ráírva.
9/9 anonim válasza:
Meg lehet enni "nyersen" is mert valójában nem nyers, de forrásban lévő vízben jó megfőzni, pár perc.
Lustáknak vízbe is lehet tenni és mikró pár perc. :)
De gázon az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!