Miért fingszagú a sonka?
Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal amikor egy új doboz vagy zacskó sonkát vásárolok és kibontom, az első szag ami megcsapja az orrom az az igazi büdös fingszag. Ez szinte az összes sonkafajtára jellemző, de főleg a csirkemell és a pulykamell sonkára. Tudnátok erre valami érthető magyarázatot adni? Előre is köszi.2015. szept. 25. 12:52
1/14 anonim válasza:
Persze. A tartósítógáz szagát érzed.
2/14 anonim válasza:
"csirkemell és a pulykamell sonkára"
Nos, a sonka a disznó combja vagy fara. Innentől kezdve a szárnyas húst sonkának nevezni badarság. Vegyél minőségi, igazi sonkát, amit nem fingszagú gázzal kell tartósítani.
4/14 anonim válasza:
Kivizsgáltattad már, hogy miért fingasz sonkaszagút?
6/14 anonim válasza:
Egyél igazi érlelt sonkát. Az nem büdös.
7/14 anonim válasza:
Csak a csomagolt sonkák büdösek, a tartósítógáztól, ami valószínű ként tartalmaz, az adja a jellegzetes fingszagot. Egyszer vettem ilyen csomagoltat, soha többé. Vegyél kimért, szeletelt sonkát, az nem büdös.
9/14 Fingkirály válasza:
csirkemellből sonka...qhahahaha...ez olyan, mint a brokkoliból készült csirkecomb? :)))
10/14 anonim válasza:
Azért, mert tartósítógáz szag van benne. Ne vegyél tartósítógázas sonkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!