Hogy lehet, ilyet megcsinálni? Szerintetek nem feltűnő amikor megfogod a csomagolást? (link)
Ez nem a legjobb kérdés, a jó kérdés az, hogy hányan fogják jelenteni ezt a fogyasztóvédelemnek? Mert ha valaki tenni akar ezellen, akkor lépni kell, a felháborodás nem elég.
A másik meg: újabb bizonyíték miért nem szabad ilyen helyen vásárolni.
De ki a gyártó?
Saját márkás spár termék?
Előre bocsájtom, hogy ez itt nem a reklám helye.De! Könyörgöm, vegyük már észre, hogy csodák nincsenek, és ezer forintos húsból, nem lehet 980 forintos "sonkát" készíteni, némi "huncutság" nélkül. Jelen esetben ez a "huncutság".Akár milyen szépen csengő reklámszöveg, általában ez az eredmény.
Én idén is készítettem ...kiló(hátha sasol a NAV)))valódi kézműves sonkát. Tanyán nevelt, szabadon tartott disznó hátsó combjából, egy centis diszkrét szalonnaréteggel, a hozzávaló (pörzsölt) kicsi bőrrel. Száraz sima sóban érleltem három hétig, naponta forgatva, a saját levével locsolgatva, majd akácfüstön senyvesztve egy napig. 2000 jó magyar forintban megszámoltam kilóját, a tavalyi mennyiség néhányszorosára volt igény. Tessenek elgondolkodni, és jövőre helyesen dönteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!