HA gyanús az élelmiszer, saját pénzemen kell bevizsgáltatnom?
Termelőtől vettem mézet,nagyon ikrás,sűrű,de nem is ezzel,hanem az ízével van bajunk,mert olyan íze van,mintha rengeteg csikket elnyomtak volna benne,méz íze egyáltalán nincs.Parányi rozsda színű valamik is vannak benne,elvétve.
Tudnátok címet mondani?Valamint,hogy mennyibe kerül?
Előbb miért nem a termelővel egyeztetsz ? Visszaviszed , elmondod mi a kifogásod.
Megkérdezted milyen mézed vettél ? mert rengeteg- sokak által nem is ismert- méz van, aminek szokatlan lehet az íze.
A méhészek nem viszik el a méheket olyan területre,ahol olyan növény virágzik,ami utána rossz ízű mézet eredményez.
Igen,vannak ízeltérések,de ehetetlen ízű jó mézről még nem hallottam.Nem tudok olyan esetről,amikor elnyomott bagó ízű mézet kerestek volna emberek.De olyanról már hallottam,hogy hamisítják,akár aroma hozzáadásával is.
Van 1-2 méztermelő ismerősöm, akik szerint a vevő a szent...
És hidd el nem röpdösnek a méhek után, hogy lássák miből szívják le a nektárt. ( vegyes méz esetében. )
De rajtad a sor, vizsgáltasd be, és akkor megnyugodhatsz...
De sokkal korrektebb lenne, a termelővel megbeszélni, aki egy sima cserével (akár kóstolással is ) megoldhatná problémádat.
Hova jutunk, ha mindenki feljelentget mindenkit...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!