Mi az, miből és hogyan készül a tejoltó enzim, oltó kultúrák amivel a sajtokat készítik?
Figyelt kérdés
A sajtok csomagolásán olvasom, hogy tejoltó, oltóenzim, oltókultúra meg ilyesmik. Az miből van pontosan, mi az egyáltalán?2015. aug. 23. 12:16
2/3 A kérdező kommentje:
mivan??? :O
2015. aug. 23. 17:29
3/3 anonim válasza:
"A sajtok oltóanyagát, amelynek a kimozin a legfontosabb enzimje, hagyományosan növendék kérôdzôk, fôként borjak gyomrából nyerik, de proteázokat is használnak a hagyományos oltóanyag pótlására vagy hatásának fokozására."
Kicsit bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!