Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A piros belű szilvát meg...

A piros belű szilvát meg lehet még enni?

Figyelt kérdés
Van egy csomó szilvám és van amelyik már elég löttyedt és ilyen piros színe van a rostoknak amikor ketté vágom. Ez még ehető vagy már rohadt vagy miért piros a többi meg amelyik kemény miért nem ?

2015. szept. 6. 21:21
 1/2 acelsziv ***** válasza:
Ha nincs rohadt szaga vagy rossz íze akkor minden gond nélkül megeheted. Csak nagyon érett ennyi az egész
2015. szept. 6. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon sokfajta szilva letezik, persze, hogy meg lehet enni a pirosabb belut is. Magyarul a szilvak nem egyformak, ha nem lottyedt az allaga, akkor fogyaszthato attol fuggetlenul, hogy milyen szinu a belseje.
2015. szept. 7. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!