Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Milka csokinak miért van...

A Milka csokinak miért van ehetetlen, tortabevonóhoz hasonlító íze?

Figyelt kérdés
Az óriás méretűről beszélek, a sima ízesítésűről. Belekóstoltam és fényévekre van a régi Milka íztől. És most már nem írják rá, hogy honnan származik, hanem csak annyit, hogy forgalmazza: Mondelez. Eddig ráírták. Szerintem nem tehetik meg, hogy nem írják rá, hogy származási hely micsoda. Én meg jól ráfaragtam, megvettem drága pénzen, és ehetetlen. Inkább veszek 10 db Marica tortabevonót, esküszöm jobban járok. és azon még származási ország is van!!

2015. aug. 20. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
most leszóltad a tortabevonót? én igenis szeretem a csokit bármilyen is legyen
2015. aug. 20. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy az sem mennyi ideje áll a boltban a csoki, nekem nem volt bajom a milkával, de egyszer amit vettem sokkal rosszabb minősége volt mint a többinek. ilyen fehér réteg volt rajta, nem tudom pontosan mi csapódhatott ki de olyan íze volt mint a legutolsó americana csokinak. szerintem a rossz tárolás volt az oka.
2015. aug. 20. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

kakaóvaj csapódik ki (illetve a többi növényi zsír, amivel dúsítják sajnois)

amúgy a milka alsó kategóriás csokoládé, ne várj tőle sokat!

próbáld ki a lindt csokikat vagy a lidl premium kategóriás csokoládéit

[link]

vagy esetleg cadbury az egy alsó középkategóriás csokoládé és hasonló ízekben van, mint a milka (mondjuk Magyarországon nem nagyon forgalmazzák, de a tescoban pl szokott lenni [link]

[link]

2015. aug. 20. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a aválaszt! Nekem azzal van a bajom, hogy eddig ízlett, de pár éve más gyártja, és azóta romlott a minősége. Magyarországra a gagyibb Milka jön, nem az eredeti, ez a bajom. A Lindt pedig drága, egy kis rúd 1000 Ft és csak a Müllerben kapható és ahol én lakom, teljesen kiesik a Müller. Szóval marad a f.os Milka, vagy inkább nem is eszek, mert normál áron finom csokit nem lehet kapni!
2015. aug. 21. 06:54
 5/5 A kérdező kommentje:
A linkek nem jönnek be.
2015. aug. 21. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!