Tenger gyümölcsei bonbon, vagy minek nevezzem kinek jön be, s ki szerint ehetetlen?
Figyelt kérdés
Ha van kettő közötti vélemény, az is jöhet.
Köszi szépen előre is.
2014. nov. 2. 22:24
2/14 A kérdező kommentje:
én csak egyfajtát ismerek, a li**-ben lehet kapni.
2014. nov. 2. 22:39
3/14 anonim válasza:
most tenger gyümölcsei vagy bonbon?
4/14 anonim válasza:
Sok helyen van, több gyártótól. Amelyiket ismerem, az finom is. Aki nem szereti a tengeri herkentyűket, s nem tud elvonatkoztatni az alakjuktól, az egye csukott szemmel. Vagy ne egyen. De az macskanyelvet se!
5/14 A kérdező kommentje:
3-as: tenger gyümölcsei, az a fehér dobozos édességre gondolok. A bonbon szó tényleg hülyeség ide talán.
2014. nov. 2. 23:44
6/14 anonim válasza:
Ja, köszi, így már tudom...az nekem túl édes, nem szeretem.
7/14 anonim válasza:
Ha puha a belseje, akkor az egyik kedvencem. Amelyik kemény azt nem szeretem mert finomnak látszik de közben meg kemény :).
8/14 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem, de az egyik ismerősöm a kinézete miatt undorodik tőle.
9/14 anonim válasza:
Nagyon édes, de szeretem. Pláne a belga eredetit.
10/14 anonim válasza:
Ez az ami vékony fehér"csoki"-csoki burokban nugátkrém? Szerintem undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!