Tenger gyümölcsei bonbon, vagy minek nevezzem kinek jön be, s ki szerint ehetetlen?
Figyelt kérdés
Ha van kettő közötti vélemény, az is jöhet.
Köszi szépen előre is.
2014. nov. 2. 22:24
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte. De már sokszor kaptam amikor nem ehettem alkoholosat pl terhesség, szoptatás. Én az igazi bonbont szeretem :)
13/14 anonim válasza:
Nem ember, aki azt a szájába veszi. Olyan íze van, mint a tortabevonóból készült, 2 éve lejárt mikulás csoki, miután egy hónapig állt az ablakban a napon.
Az ellenségemnek sem vennék ilyet ajándékba.
14/14 anonim válasza:
11/13.
Bocsi, de mit jelent neked - "az igazi", amit szeretsz ?!
Én (is) az étcsokit kedvelem, ha arra gondoltál.
Ez viszont pénztárcabarát(abb), és mutatós.
Persze engem sokkal inkább levesz a lábamról a csúnyácska alkoholos meggy - ha étcsokiból készül és gyümülcsszemnek tűnő alkoholos feelingű vmit tartalmaz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!