Miért van az, hogy a xilitet nem bírom, az eritritolt meg igen?
Figyelt kérdés
többféle xilitet is kipróbáltam (természetesen valószínű mind a nád és nem a nyírfalapú volt) és mindegyik meghajtott - már 2,5 kisebb teáskanálnyi mennyiségtől, és nem is tudtam megszokni sosem. kipróbáltam az eritritolt, attól meg kutya bajom.
nem értem. ha mindkettő cukoralkohol, akkor miért nem egyformán reagálok rájuk?
2015. aug. 15. 20:10
1/3 anonim válasza:
Annak ellenére hogy mind2 cukoralkohol, elég különbözőek és a felszívódásuk is eltér.
2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, de én meg az eritritolt nem bírom, már párszor próbálkoztam vele, de mindig hányingerem van tőle... :S
3/3 anonim válasza:
én sem tudom,hogy miért,de az biztos,hogy a xilitre mondják is hogy hashajtó hatású.nekem is 2kiskanálnyi kikészíti a nyomrom.ma egész nap e wcn voltam,baromi erős hasfájással,hasmenéssel.soha többet nem fogyasztok xilitet,ez volt a második eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!