Ebben a meleg időben mennyi ideig hagyjam az uborkát kovaszolodni?
Figyelt kérdés
Tegnap délben tettem ki a teraszra a napra.2015. aug. 9. 17:46
1/4 anonim válasza:
HA az uborka szine megváltozik élénk zöldröl olivszinüre, akkor jó. Ilyenkor nagyon hamar kész lehet.
2/4 anonim válasza:
Nem igazán ajánlják a napon főzést, mert a tejsavbaktériumok jobban kedvelik a szobahőmérsékletet, sőt az annál is hűvösebbet, igaz, lassabb az erjedés.
3/4 zolidobos válasza:
Ne tedd a napra, pláne ilyen bolond időben, meg fog főni, szottyos lesz! Hagyd a konyhában, 3-4 alatt beérik, utána leszűrve a levét mehet a hűtőbe. Nekem péntek óta érik a konyhában egy üveg ubi, meg egy üveg kisdinnye, kb. holnap szűröm.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most egy kicsit megijedtem, be is hozom. Délután megnéztem és olyan forró volt az üveg hogy égetett. Remelem nem megy tönkre.
2015. aug. 9. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!