Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finomabb a hideg kaja mint a...

Finomabb a hideg kaja mint a meleg?

Figyelt kérdés
Hogyan létezik, hogy szinte minden kaját milliószor jobban szeretek megenni, ha már teljesen kihült? Mondhatni hideg kaja fétisem van. :D

2015. márc. 4. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolút egyénfüggő.Én jó magam nagyon szeretem a hideg rántotthúst, meg minden panírozott dolgot hidegen, jópár főzeléket is meg tudok enni hidegen, de pl pörköltféléket nem lennék képes.

Nincs vele semmi baj, ha te hidegen szereted a kajákat.

2015. márc. 4. 16:07
 2/6 schocko ***** válasza:
100%
Fagyiban, dinnyében, kocsonyában jobb a hideg, levesben, palacsintában, halászlében a meleg...
2015. márc. 4. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Különböző krémes/szószos saláták, pl. a franciasaláta. És természetesen a madártej.
2015. márc. 4. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan igy vagyok ezzel en is. :) Rizsfelfujt, madartej, tejberizs, tejbegriz, turogomboc, palacsinta, puding, zoldsegkremlevesek stb.stb.stb.

A husok az egyeduli kategoria (oke, csak csirket eszem es tengeri halakat), amit hidgen nem tudok megkostolni sem.:)

2015. márc. 4. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az ellenkezője vagyok. Még a sima vajas kenyeret is berakom a grillezőbe két percre, hogy átmelegedjen és "melegszendvics" legyen belőle, mert hidegen nem szeretem megenni.
2015. márc. 5. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a zöldbab főzeléket meg a spenótot imádom hidegen (akár úgy, hogy simán csak kihűlt, akár hűtő-hidegen), de a többi (általam szeretett) főzeléket is vígan megeszem hidegen. Meg a rakott zöldségeket, egyéb ilyen casserole-típusú kajákat is. Egyedül a szaftos husikat nem szeretem hidegen, mert megdermed a szaftjuk, és az nem jön be.

Viszont ha pékségben veszek valamit (pl. virslis párna, meg ilyesmik), azt mindig meg szoktam melegíteni, pedig elvileg annak meg hidegen is teljesen jónak kellene lennie, én mégis csak melegen szeretem.

2015. márc. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!