Finomabb a hideg kaja mint a meleg?
Ez abszolút egyénfüggő.Én jó magam nagyon szeretem a hideg rántotthúst, meg minden panírozott dolgot hidegen, jópár főzeléket is meg tudok enni hidegen, de pl pörköltféléket nem lennék képes.
Nincs vele semmi baj, ha te hidegen szereted a kajákat.
Pontosan igy vagyok ezzel en is. :) Rizsfelfujt, madartej, tejberizs, tejbegriz, turogomboc, palacsinta, puding, zoldsegkremlevesek stb.stb.stb.
A husok az egyeduli kategoria (oke, csak csirket eszem es tengeri halakat), amit hidgen nem tudok megkostolni sem.:)
Én a zöldbab főzeléket meg a spenótot imádom hidegen (akár úgy, hogy simán csak kihűlt, akár hűtő-hidegen), de a többi (általam szeretett) főzeléket is vígan megeszem hidegen. Meg a rakott zöldségeket, egyéb ilyen casserole-típusú kajákat is. Egyedül a szaftos husikat nem szeretem hidegen, mert megdermed a szaftjuk, és az nem jön be.
Viszont ha pékségben veszek valamit (pl. virslis párna, meg ilyesmik), azt mindig meg szoktam melegíteni, pedig elvileg annak meg hidegen is teljesen jónak kellene lennie, én mégis csak melegen szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!