Van olyan termék ami olyan mint az Erős Pista, csak sokkal erősebb?
Figyelt kérdés
Nekem túl gyenge a Pista, akármennyit is rakok belőle a kajába, van ennél erősebb "paprikaörlemény"?2015. júl. 23. 22:40
1/12 anonim válasza:
Piacon savanyúságos néniknél keres csípős pirospaprika krémet, nah az csíp :D
2/12 anonim válasza:
probalkozz chilivel. Valami komolyabbal. Az eros pistat en is nyugodtan eszem, de talalkoztam mar nehany csipos szosszal amitol leizzadok :)
4/12 anonim válasza:
1. Igen a nénikék a keménymag ebben a témakörben! :) Nagyon tudják mit neveznek csípősnek! Attól aztán rózsafüzért morzsolva fogsz sikítva vécézni az tuti!
5/12 anonim válasza:
Van szárított chilipehely, nagyobb boltokban a fűszereknél, műanyag dobozban. Az még nekem is elég erős, pedig nyersen eszem a cseresznyepaprikát.
Vagy csinálsz magadnak darált cseresznyepaprikát, mikor szezonja van, biztos találsz a neten millió receptet, hogy kell elrakni.
8/12 anonim válasza:
Mexicana redhell chili-t vettem múltkor grillhez,mert hiába fűszerezem a csirke szárnyat erős pityuval ,kb mint az olcsó vízhíg ketchup : nincs igazán íze,karaktere,gyenge.
A chili-t olívába ,pörköltborsal és pici fokhagymával kevertem és halapenho chili paprika ketchup mártással ,hát mit ne mondjak ...Egy orrdugulást biztos a 2. falat megszüntetett volna.
9/12 anonim válasza:
6. A vasabit én is írtam volna, nagyon szeretem de az inkább tormafajta, nem paprika.
10/12 anonim válasza:
Haragos Pista is van, úgy hirdetik hogy 4x Erős Pista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!