Honnan tudom, hogy a Spárnál egy nem élelmiszer termék non food-e, vagy sem?
Na akkor most ismeteld meg a kerdest erthetoen. Te tudod mit akarsz kerdezni?
A non-food termek nyilvan minden, ami nem elelmiszer. Melyik resze bonyolult ennek?
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Spár vehette volna a fáradságot, és magyarul fogalmazza meg, hogy az akciós kuponjai milyen termékekre érvényesek.
Egyszerűbb és főleg- sokak számára- érthetőbb lett volna, ha azt írja rá, hogy élelmiszer termékeken kívül bármire felhasználható.
Tudtommal még nálunk a magyar a hivatalos nyelv.
Soktízezer embernek lövése sincs arról, mit jelent a "non food"
Igaz én nem Sparban, hanem Tescoban dolgoztam, de a szisztéma azonos:
-friss áru: hentes áru, zöldség-gyümölcs, tejtermékek, csemege pult (szalámik, sajtok), hal ha van
-szárazáru: főként élelmiszerek, liszt cukor, szénsavas üdítők, gyümölcslevek, sörök, szeszek, konzervek, édességek, rágcsák, só, levesporok....stb ezenfelül idetartoznak a kozmetikai termékek (tusfürdő, sampon..stb), babaápolás (ételek, pelenkák..stb), vegyi áru (mosószer, mosogatószer WC papapír stb)
-műszaki: minden ami műszaki cikk, porsívó, TV ...stb
-nonfood: minden ami ezen kívül van, könyvek, háztartási eszközök (bögre, lábas, ruhaszárító), játékok, ruházat, autóskellékek, papír-írószer, idény cuccok (kemping, kertészet, sportszerek, csavarok, izzók...stb)
Remélem így már sikerül belőni, hogy mire is használható fel a nonfood-os kupon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!