Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A tojástól lehet hízni?

A tojástól lehet hízni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 08:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha naponta 9-et megeszek, várható a hízás?
2015. júl. 17. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit eszel mellé. Ha nem sok mindent, azt remek fogyókúra... Amúgy kellemes szám, nekem is kb. ennyi fér a napomba (nagyobbacska házi tojásokból), utána beleütközik a fehérjekeretembe...

Gondolom, eszel zöldséget is, mert az jó és a tojásokhoz főleg illik. Még némi olajos mag nasinak, valami egyéb evés (mondjuk étkezés a családdal) és egész jó úton jársz, bár hogy Neked mennyi kalória kell a hízáshoz a Te aktivitásoddal, azt nem tudhatom.

2015. júl. 17. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb tanács: rendelj pizzát lefekvés előtt naponta, vagy egy héten többször. Én ettől szedtem fel néhány kilót... :D

És még a gyorséttermi kaják is rendkívül hizlalnak.

Persze csak pocakra... :'(

2015. júl. 20. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat, en naponta tobb pizzat is megettem, se nem hiztam tole se nem fogytam, ugyanugy megtartottam a sulyomat, ez sajnos genetika. 18L, 45kg ..
2020. márc. 27. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!