Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek ha így eszek...

Szerintetek ha így eszek fogok hízni? (mert szeretnék)

Figyelt kérdés

reggeli:4 db jóreggelt vagy 1 szendvics

tízórai:1 szendvics

ebéd:leves,főétel,1-2 szendvics,süti,gyümölcs

uzsonna:süti,gyümölcs

vacsora: szendvics,süti

szerintetek ha rendszeresen így étkezek gyorsan megfogok hízni?Ja és heti egyszer úszok és hétköznapokon 1 órát tornázok (nem nehezet).

13/f 165 cm 57kg

2014. okt. 8. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kevesebb süti, több husi és zöldség :)
2014. okt. 8. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Amit az első írt, nem rossz, de úgy valószínűleg nem lesz meg a kalóriatöbblet. Tojás, sült zöldség, olajos mag? Nekem ezek szimpatikusak, akkor is, ha én speciel ezekkel fogytam és fogyok, a mennyiség sokat számít, olajos magból pedig könnyen jönnek a kalóriák, bár pl. a rántott zöldség is jó ebben.
2014. okt. 8. 15:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen sok húst és zöldségeket is eszek a tojást pedig egyenesen imádom.De olajos magvak? Azok valahogy kiszorulnak de megfogadom a tanácsokat és több ilyet fogok enni. :)
2014. okt. 8. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
A párom a 196cm-éhez 76 kg volt,úgy hízott,hogy minden étkezést duplán csinált 1 óra elteltével.Azóta is tartjaa súlyát normál étkezés mellett.
2014. okt. 8. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
A süti nem mindegy, hogy milyen süti, ha "egészséges süti" akkor akár még jó is lehet. Én ennyi szendvicset 2 nap alatt se bírnék megenni, túl unalmas lesz ez így. Jóreggelt is csak a reklám szerint való reggelire, leginkább semikorra, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor tízórai 1-2 darab maximum, vagy uzsonnára.
2014. okt. 8. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Igyál tejet, kakaót!

Aszalt gyümölcsök, sótlan mogyoró, banán, szőlő, szőlőcukor, méz, diákcsemege, szárított banán stb.

2014. okt. 8. 22:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm megfogadom a tanácsokat és csak azért eszek jó regeltet mert szeretem.
2014. okt. 9. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát a 165 cm 57 kg már így se soványka.
2014. okt. 10. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem soványka egy fiúnak???
2014. okt. 10. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
13 éves. Emlékszem amikor én a 160 centimhez 12 évesen 58 kiló voltam hájas voltam. Majd ha 165 centihez leszel 63-65 kiló leszel akkor már gond lesz. És csak azért mondom, mert majd könnyen fogsz hízni, kitágul a gyomrod és vége. Jó az a súly nem kell neked hízni maximum izmosodj.
2014. okt. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!