Nyers hús 24 óra után szobahőmérsékleten még fogyasztható (megsütve persze)?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 16:30
11/16 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok, megettem, a szendvicssütőben simán megsül, nem azt mondtam hogy rohadt hanem hogy kicsit büdös. Eddig semmi bajom.
2015. jún. 11. 21:55
12/16 anonim válasza:
Ki kellett volna dobni. Ha holnap sem lesz semmi bajod, akkor szerencséd van.
13/16 anonim válasza:
Apám az ehhez hasonló esetekre mindig azt mondja,hogy a mellényzsebedbe nem árt egy cetli,hogy mit és mikor ettél ,majd a mentősöknek jól jön XD
14/16 A kérdező kommentje:
Azóta már 6x ettem úgyhogy semmi
2015. jún. 12. 11:59
15/16 anonim válasza:
A kéményseprő mindig szerencsét hoz :D
16/16 xinexol válasza:
Hát, nehéz megmondani, szerintem nem árt neki ha egy ilyen 15-20 fokon van 24 órát. Húsokat elvileg szoktak érlelni 24-36 órán át és az is iylen 15 fokon van tartva kb, szóval nem hűtve. Főleg vörös húsoknál, vadhúsoknál jót tesz, szinte kötelező.
De attól is függ mit értesz szobahőmérsékleten..mert ha a mostani 25-30 fokra gondolsz, az azért már elég necces 24 órán át. 20 fok felett már nagyon jól érzik magukat a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!