A gyömbér egészbe is fogyasztható? Nem daráltam le, nem főztem meg teába, csak ugy natúr ettem. Lehet ugy valami bajom tőle?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 01:40
1/8 anonim válasza:
Van, ahol gyümölcsturmixba darálják bele, ráadásul héjastul. Aszalva is lehet kapni. Szerintem semmi bajod nem lesz tőle.
2/8 anonim válasza:
Semmi.gond. Azért érdemes megmosni. Én harapni is szoktam. Szeretem az ízét. Semmi bajom nem lett tőle.
3/8 anonim válasza:
Fogyasztható, gondolom mértékkel, nehogy kikészítse a gyomrot.
4/8 anonim válasza:
kemény vagy mint Csoki az Üvegtigrisből
5/8 anonim válasza:
Én is csak úgy levágok egy darabkát, vékonyan meghámozom és elrágcsálom.
Én nagyon szeretem az ízét, minden nap eszek 1-2 darabkát.
Van, hogy bekapok mellé egy kiskanál krémes repcemézet, egyenesen mennyei:)
Vagyis semmi baja nem lesz senkinek a nyers darabos gyömbértől.Kifejezetten egészséges !
6/8 anonim válasza:
En egy kis talkaba ontok vizet, citromlevet es az aprora vagott gyombert.Finii :)
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan eheted.
Ha akarod halmozni az élvezeteket egy kis darabot vágj össze apróra és egy kis tálban önts rá citromlét, és csurgass rá mézet!
Napokig eheted, amíg el nem fogy. Nem fog megromlani és nagyon finom. :-)
8/8 anonim válasza:
Két napja , hogy gyümölcsjoghurtba keverem az apróra vágott gyömbért. Nekem nagyon ízlik, kár, hogy előbb nem jutott eszembe.
Amúgy gyümölcssalátába is tettem eddig, abba is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!