Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lėtezik szotyi allergia?

Lėtezik szotyi allergia?

Figyelt kérdés

A kėrdėsem teljesen komoly. A napokban ahanyszor szotyit ettem, befulladtam, zihaltam, viszketett a nyakam, szam korul es nehezen kaptam levegot. Ma vettem eszre, miutan szotyiztam, es ujra fulladas jott ram, viszkedtem. Letezik, hogy valamelyik reszere allergias vagyok?

koszonom a valayzokat!

2015. jún. 8. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, bármire lehetsz allergiás
2015. jún. 8. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De nem feltétlen csak szotyira lehetsz allergiás,hanem báriféle olajos magvakra. Irány a doki,mert meghalhatsz! Nem vicc!
2015. jún. 8. 19:03
 3/9 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló (pont tegnap). Úgyhogy most én is lemondtam róla, pedig imádom... :( szerintem is allergia, vedd komolyan!
2015. jún. 8. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, létezik.
2015. jún. 8. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, hogy irt!
2015. jún. 8. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Fogadok cigány vagy. Szívás. Mármint az allergia!
2015. jún. 8. 22:43
 7/9 zolidobos ***** válasza:
0%
Hogyne, nekem is van! Mikor hangosan pattogva törik, és a héját szétköpködik...elég súlyos..)))
2015. jún. 9. 05:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam megosztom veletek, hogy mit olvastam a temaval kapcsolatban. Eddig is tudtam, hogy viragpor allergiam van, de a napraforgoval, mivel nem talalkoztam, nem tudtam, hogy annak a viragara is erzekeny vagyok. Azt irtak a neten, hogy ha a viragporara allergias vagyok, akkor annak a termeset nagy mennyisegben fogyasztva a termese is ugyanolyan allrgias reakciot valt ki. Nem is ertem hogy nem jutott eszembe az elso fulladasos reakcio utan, pedig, utolso elottinek valaszolva nem vagyok cigany, ferjem es gyerekem van, felelos, normalis felnott no vagyok, de barkivel, ha kisebbsegi, ha barmifele ember tortenhet ilyen. En pedig nem is gondoltam a legalapvetobb lehetosegre, pedig a viragporallergiaval tisztaban voltam, de legalabb ezt megtanultam egy eletre, a szotyi a tiltolistara kerult.

Koszonom meg egyszer a normalis hozzaszoloknak, az utolso ketto pedig sztem magukert beszel.

Szep napot Nektek!

2015. jún. 9. 14:13
 9/9 zolidobos ***** válasza:
0%
Sajnálom, hogy nem ment át a humor...annak szántam. Mindegy...
2015. jún. 10. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!