Segtség alig eszek meg valamit mit tegyek?
Figyelt kérdés
én egy 14 éves lány vagyok és az a bajom hogy már kiskoromba egészen mostanáig nagyon kevés kaját eszek meg eddig csak sültkrumplit utána meg rizibizit de már mindent nagyon unok és nem tudok mit enni és már nagyon zavar hogy minden este/reggel korgó hassal fekszek/kelek fel?2015. jún. 2. 15:44
1/7 anonim válasza:
Kezdd el kóstolgatni az ételeket. Ne úgy állj hozzá, hogy alapból nem szereted, hanem kóstold meg. Meglátod, mennyi finomságot lehet enni.
2/7 anonim válasza:
Nőj fel, legyél nyitottabb az ételekkel. Kóstolj meg új dolgokat.
3/7 anonim válasza:
Ha igazán éhes lennél, megennél mást is és nem korogna a gyomrod.Egyszerűen affektálsz, mert azt hiszed, hogy a finnyásság menő.
Közben meg az éhező gyerekeknek gyűjtenek lépten- nyomon...
4/7 A kérdező kommentje:
probáltam új kajákat kiprobálni de nem izlenek....amugy meg akarok ujakat kostolni de nem megy az olyan könnyen mint mondjátok
2015. jún. 2. 20:13
5/7 anonim válasza:
De hidd el olyan könnyen megy, én is finnyás voltam, sőt laktózérzékeny voltam, ezért az összes tejterméket a hányással kötöttem össze, de kinőttem a laktózérzékenységet és mindent megeszek/megiszok amiben tejtermék van..Na jó a tejet máig sem iszom meg :)
Szerintem egy rántottszelet, rántottsajt, sült csirke nincs olyan ember akinek ne ízlene.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindent megpróbálok
2015. jún. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!