Az baj, ha egyedül eszek meg egy nagy tejfölt (330 g)?
Figyelt kérdés
Instant elhízás?2015. máj. 16. 21:10
2/7 anonim válasza:
Már miért híznál el?
Instant elhízás pedig nincs.
Én amúgy 8 tojásos rántottákkal fogyok, de ebben sincs semmi rendkívüli. A tejföl tejtermék, bizonyára nagyobb inzulinválasszal, de a kalóriadeficit az aduász, azzal is simán lehetne akár fogyni is. Súlyt tartani pedig még könnyebb.
3/7 anonim válasza:
Gratulálok, hogy anyukád megtanított egyedül enni... :-)
Amúgy férjem egyedül eszik meg egy üveg lekvárt nagykanállal...
Egészségedre!
4/7 anonim válasza:
Sokan pedig bevágnak egy fél vagy egész üveg Nutellát... Na az már erős lehet. Egy tejföl az semmiség. Akad benne kalória és zsír, persze, de nem vészes. No persze, attól függ, mi mást eszik még az ember s mennyire rendszeres ez.
5/7 anonim válasza:
Hát, ha sok éhező ember van körülötted, akkor elég nagy baj, mert kiverik a fogadat egy kanállal.
6/7 anonim válasza:
Biztos nem instant elhízás :) hiszen zsírra átszámítva kb 50-70 grammot híznál tőle maximum matematikailag. De ha minden nap rendesen eszel reggelit-ebédet-vacsorát ÉSMÉG egy nagy tejfölt is benyomsz, akkor az már egyáltalán nem biztos hogy jó. 20%-os tejföl 660kcal, vagyis egy főétkezéssel felér.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem :D túléltem és el sem híztam
2015. máj. 17. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!