Győri édes kekszekben nyomokban só?
Eredeti illetve csokidarabos győri édes kekszekben újabban sót fedeztem fel nyomokban. Undorító.. Talán még a kókuszos is ilyen, egyedül a duplajóban nem találkoztam még ilyennel.
Ennyire igénytelen a gyártás, vagy mi lehet ez, belekerült szennyeződés?
MINDEN édességben IS van só! Az, hogy te csak most fedezted fel, a te hibád és emiatt itt cirkuszolni teljesen fölösleges.
Ez nem igénytelen gyártás és nem szennyezödés, hanem teljesen normális.
Azt viszont nem értem, a sóban mit az undorító, elvégre az egyik legfontosabb ízesítöanyag és az idegrendszer müködéséhez feltétlen szükséges.
Természetesen van benne só. Gyakorlatilag minden ételbe, édességbe... kell egy kicsi.
Ebben semmi undorító nincs, a só az édes ízeket is jobban kihozza.
A kérdező valószínűleg egy-egy ponton konkrétan kiérezte a sót.
Találkoztam már én is ilyennel, mintha nem keveredett volna rendesen el, hát tényleg nem kellemes. Sajnos előfordul időnként.
Hát eléggé úgy fogalmazhattam meg a kérdést, mintha fogalmam sem lenne róla hogy szabadna benne sónak lennie...
Igen, utolsó válaszoló eltalálta.
Ellenpéldaként a Detkinél emlékeim más a helyzet, ott nem olyan érzést kelt mintha szennyeződés lenne, most pontosabban nem tudom leírni, valószínűleg még ennyire sincsen homogénen eloszlatva a só benne, szimplán igénytelen gyártásról árulkodik, "megéri az árát".
Győriben régen nem volt ilyen foltosság probléma, tisztességes módon homogénen eloszlathatták az anyagban.
#5-ös: Etil..?
Szerintem már olvashattam, az íze alapján nem is lep meg ha pl. a pezsgőkrémesben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!