Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik gesztenyemasszát...

Melyik gesztenyemasszát ajánljátok?

Figyelt kérdés

Elég sokféle gesztenyemasszát lehet kapni, nagy részük sajnos pocsék. Melyik márkát ajánljátok, és hol lehet hozzájutni (Bp-n)? Ízesített, feljavított, töltött stb. nem érdekel.

Ha ráadásul az ára sem lenne csillagászati, az lenne a legjobb (nem kell, hogy különösebben olcsó legyen, csak nem valami sokezres tételre gondoltam)

2015. máj. 27. 12:40
 1/3 Bogi214 válasza:
100%
Mindenhol lehet kapni egész jó minőségűeket.Szerintem a Tesco Value gesztenyepüré nagyon fincsi.☺
2015. máj. 27. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem látok natúr gesztenyepürét a pultban, akkor az összetevők listáját nézem. Minél kevesebb az összetevő annál jobb. De jártam már úgy, hogy megvettem inkább a darabos gesztenyét (4xszeres áron) és itthon pépesítettem, mert annyira rossz volt a választék.
2015. máj. 27. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a CBA-ban szoktam venni olyat ami csak gesztenye, és itthon ízesítem (édesítővel és rummal), de a Tescoban is van. A Sparban horror áron van, az felejtős.

[link]

[link]

2015. máj. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!